Poliklinika PEHAREC

Radno vrijeme poliklinike
PON – PET: 08:00 – 20:00
SUB – NED: Ne Radimo

Radno vrijeme ordinacije
PON – PET: 08:00 – 20:00
SUB – NED: Ne Radimo

Fizikalna terapija Peharec

Fizikalna terapija je područje fizikalne medicine koja koristi magnetizam, elektricitet, mehaničku energiju, toplinu, zvuk, svjetlost i vodu u liječenju, a našla je primjenu u gotovo svim granama medicine.

Fizikalne terapije u poliklinici Peharec prilagođene su stanju i potrebama pacijenta. Naši educirani fizioterapueuti  s doc. Dr. sc. Stanislavom Peharcem omogućiti će liječenje prema najsuvremenijim metodama. Višegodišnje iskustvo, liječenje preko 95.000 pacijenata i individualizirani pristup naše su osnovne prednosti.

Uz pomoć fizikalne terapije u poliklinici Peharec mnogi pacijenti su osigurali  brži povratak aktivnostima svakodnevnog života.

Fizikalna medicina je grana medicine koja se bavi prevencijom, dijagnozom i liječenjem različitih poremećaja organizma. Posebnu pozornost posvećuje ponovnoj uspostavi izmijenjenih ili izgubljenih funkcija i sposobnisti ili osposobljavanju funkcija koje nisu postojale.

Fizikalna terapija se koristi u tretmanu velikog niza bolesti od jednostavnih poremećaja pokretljivosti do složenih kongnitivnih poremećaja.

33

Godina iskustva

95000

Pacijenata

8

Stručnjaka

12500

Izvedenih terapija godišnje

Sve djelatnosti

Dogovorite pregled ili pošaljite upit