Biomehanička testiranja

Poliklinika PEHAREC

Radno vrijeme poliklinike
PON – PET: 08:00 – 16:00
SUB – NED: Ne Radimo

Radno vrijeme ordinacije
PON – PET: 08:00 – 16:00
SUB – NED: Ne Radimo

Biomehanička testiranja Peharec

Biomehanička mjerenja i analize u području medicinske rehabilitacije koriste se u svrhu prevencije, otkrivanja i otklanjanja poremećaja lokomotornog sustava.

Rehabilitacijski postupci koji se koriste u poliklinici “Peharec” utemeljeni su na suvremenim znanstvenim dostignućima kao i na dugogodišnjim biomehaničkim istraživanjima provedenim u samoj poliklinici.

Biomehanički laboratorij započeo je s radom nedugo nakon osnivanja poliklinike 1990 godine i to kao jedan od prvih takvih laboratorija u Europi.

Današnji laboratorij svojom vrhunskom opremljenošću spada među najopremljenije biomehaničke laboratorije.

Opremljenost i dugogodišnje iskustvo

Obzirom na opremljenost i dugogodišnje iskustvo u biomehaničkim istraživanjim omogućena su i najsloženija istraživanja u području biomehanike.

Obzirom na ovu činjenicu provodila su se istraživanja za renomirane naručioce kao što su Ferrari F1 – izrađivano je sjedalo prema individualnim karakteristikama za pilote Michaela Schumahera i Rubensa Baricella, AC Milan, obuća za proizvođaće sportske opreme Lotto i Sergio Tacchini,  ulošci za obuću Scholl, dizajniranje radne obuće Panther, testiranje i dizajniranje obuće Alpina, testiranje i projektiranje takmičarskih rola Fila.

Isto tako je razvijena i testirana obuća proizvođaća sportke opreme i obuće za automibilizam Sabelt i ulošci za Rubensa Baricella i neke druge pilote iz svijeta Formule 1.

33

Godina iskustva

95000

Pacijenata

8

Stručnjaka

12500

Izvedenih terapija godišnje

Sve djelatnosti

Dogovorite pregled ili pošaljite upit