Tehnologija izrade uložaka

Tehnologija izrade uložaka

Individualni ortokinetički uložak Peharec system vrhunski je proizvod

Prvi postulat u izradi individualnih ortokinetičkih uložaka pod nazivom “PEHAREC SYSTEM” je INDIVIDUALNOST.

Individualni ortokinetički uložak Peharec system vrhunski je proizvod nastao kao rezultat 3D analize stopala, posture i čovjekove lokomocije, a kvalitetom i vrhunskom izradom zadovoljava najviše svjetske standarde o čemu svjedoče uspiješnost u tretmanu različitih teških deformacija i poremećaja stopala.

Drugi postulat je izbor vrhunskih materijala.

Materijali od kojih se izrađuju individualni ortokinetički ulošci odabiru se prema potrebama i karakteristikama pojedinca.
Izraditi individualni ortokinetički uložak za nas je poput brušenja dragulja, spoj znanosti i umjetnosti.

Proces izrade uložaka Peharec

Procijena stopala započinje statičkim pregledom morfologije stopala.

Sljedeće je funkcionalna analiza kojom utvrđujemo funkcionalnost pojedinih mehanizama i struktura u hodu, trku i specifičnim motoričkim funkcijama.

Za posebno zahtijevne konstitucije stopala od neprocijenjive je važnosti baropodometrijsko mjerenje pritisaka, pomoću koje možemo precizno izmjeriti pritiske na potplatu stopala tokom funkcionalnih testiranja. Baropodometrija je od posebne važnosti radi utvrđivanja zona pojačanog pritiska, distribucije pritiska tokom perioda kontakta i distribucije centra pritiska.

Preporučene korekcije rezultat su dugogodišnjih biomehaničkih istraživanja o povezanosti pojedinih biomehaničkih izmjena sa nastankom ozljeda ili bolnih stanja.

Pozitivne ocijene brojnih sportaša

U prilog visoke kvalitete uložaka Peharec System svijedoče pozitivne ocijene brojnih sportaša, nositelja odličja sa svjetskih prvenstava i olimpijskih igara kao što su:

Rukometaši

Igrači nacionalne selekcije koja je osvojila zlatna odličja na Olimpijskim igrama Atlanta 1996 i Atena 2004, naslov prvaka svijeta Portugal 2003 i viceprvaci svijeta Island 1995 i Tunis 2007

Tenisači

Ivanišević Goran, Čilić Marin, Majoli Iva, Šprem Karolina

Košarkaši

Rađa Dino, Kukoč Toni, Gasol Marc (NBA), Nachbar (NBA)

Nogometaši

Igrači AC Milan Sevchenko, Seedorf, Brochi,… velika imena našeg nogometa Boban Zvonimir, Šuker Davor, Vlaović, Stanić Mario, Tudor Igor

Odbojka

Članice nacionalne selekcije Hrvatske

Atletičari

Zorko Branko, Bukovec Brigita, Čeplak Jolanda

Formula 1

Barricelo, Irvine

Upit za izradu uložaka i više informacija