Ortopedski ulošci Peharec System

Uložak Peharec System osigurava vaša stopala, noge i kralježnicu od preopterećenja, umora, bolova i deformacija. Rezultat dugogodišnjeg istraživanja.
Ortokinetički uložak Peharec System namijenjen je djeci, sportašima te svima koji žele popraviti posturu i preventirati moguće ozlijede i bolove.

Rezervirajte pregled i naručite izradu u Puli i Splitu.

Zašto ulošci Peharec System

Dokazano je da korištenjem individualnih ortokinetičkih uložaka moguće je prevenirati različite deformacije stopala, gležnja, koljena i kralježnice. Isto tako je važno terapijsko sredstvo  u liječenju deformacije i različkih bolnih stanja povezanih s stopalima. Primjenom individualnih  uložaka ostvaruje se prvenstveno fiziološki položaj stopala i gležnja.

Postizanjem fiziološkog neutralnog položaja stopala i gležnja, individualni uložak omogućava kvalitetniju stabilnost, amortizaciju i adaptaciju stopala u kretanju.

Osnivač poliklinike, doktor, izumitelj

doc. dr. sc. Stanislav Peharec

Ortopedski ulošci

Ortopedski ulošci Peharec System osiguravaju optimalni odnos površine stopala i obuće čime se spriječavaju deformiteti i ozljede stopala, te ostalih dijelova lokomotornog sustava.

Stopalo čovjeka izloženo je izuzetno velikim opterećenjima prilikom stajanja, hodanja, trčanja i skakanja. Obuća uglavnom ne uspijeva osigurati optimalni odnos površine stopala s površinom po kojoj se gibamo i zbog toga nastaju različite deformacije i ozljede, koje ugrožavju ostale dijelove lokomotornog sustava.

Ortokinetički ulošci mogu spriječiti bolove

Primjenom individualnog ortokinetičkog uloška moguće je spriječiti: bolove u stopalima, koljenima, kukovima i kralježnice jer individualni ortokinetički uložak omogučava neutralni i stabilan položaj stopala što pospješuje amortizaciju i adaptaciju stopala u kretanju. Primjenom individualnih ortokinetičkih uložaka moguće je postići morfološke i funkcionalne promjene kod deformacije ili funkcionalnih bolnih promjena stopala.

Višegodišnja biomehanička istraživanja

Višegodišnja biomehanička istraživanja provedena u biomehaničkom laboratoriju Poliklinike “Peharec”, a napose baropodometrijska mjerenja pritisaka između stopala i podloge, obuće i podloge te stopala i obuće potvrdili su korisnost individualnog ortokinetičkog uloška Peharec System u prevenciji i liječenju oštećenja, deformiteta i ozljeda lokomotornog sustava.

Peharec System – Individualni ortokinetikički ulošci rezultat su dugogodišnjeg istraživanja biomehanike ljudskoga tijela i stopala kao i 20-godišnjeg iskustva u njihovoj izradi.

Prevencija različitih deformacija

Dokazano je da je korištenjem individualnih ortokinetičkih uložaka moguće prevenirati različite deformacije stopala, gležnja, koljena i kralježnice, a isto tako i terapijski utjecati da se uočene nepravilnosti ili deformacije smanje i vrlo često otklone.

Stabilnost, amortizacija i adaptacija stopala u kretanju

Primjenom individualnog ortokinetičkog uloška ostvaruje se prvenstveno fiziološki položaj stopala. Postizanjem fiziološkog neutralnog položaja stopala, individualni ortokinetički uložak omogućava kvalitetniju: stabilnost, amortizaciju i adaptaciju stopala u kretanju.

Optimizirane ili poboljšane funkcionalne karakteristike stopala spriječavaju javljanje i razvoj bolnih smetnji stopala, koljena, kukova i kralježnice.

Posebno se pokazala uspješnost u prevenciji i liječenju bolne pete, plantarnog fascitisa i petnog trna, metatarzaligija (bol prednjeg metatarzalnog djela stopala) i u tretmanu halluxa valgusa.

Uložak Peharec System osigurava vaša stopala, noge i kralježnicu od preopterećenja, umora, bolova i deformacija.

Uložak Peharec System osigurava vaša stopala, noge i kralježnicu od preopterećenja, umora, bolova i deformacija.

Optimizirane ili poboljšane funkcionalne karakteristike stopala spriječavaju javljanje i razvoj bolnih smetnji stopala, koljena, kukova i kralježnice.

Posebno se pokazala uspješnost u prevenciji i liječenju bolne pete, plantarnog fascitisa i petnog trna, bolnih stopala, metatarzaligija (bol prednjeg metatarzalnog djela stopala), halluxa valgus, tretmanu dijabetskog stopala.

Primjenom individualnog uloška moguće je spriječiti: bolove u stopalima, koljenima, kukovima i kralježnice i  postići morfološke i funkcionalne promjene kod deformacije ili funkcionalnih bolnih promjena stopala.

30

Godina iskustva

5000

Pacijenata

50

Stručnjaka

1500

Terapija godišnje

Upit za izradu uložaka i više informacija