Tretman uklanjanja celulita

Neinvazivna metoda za uklanjanje celulita, nakon koje se možete odmah vratiti dnevnim aktivnostima, a rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana.
Smanjite celulit i povećajte elasticitet kože pomoću najsuvremenije metode anticelulitnog tretmana. Vaša će vam koža biti zahvalna.

Uspješan treman uklanjanja celulita

Radijalni udarni val suvremena je metoda koja se primjenjuje na celulit, oblikovanje tijela i lokalizirane masne nakupine. Aparat za tretman radijalnim udarnim valom generira radijalne akustičke valove koji se putem aplikatora prenose u tkivo. Radijalni akustički valovi stvaraju mehanički tlak u tkivima koji izaziva poboljšanje cirkulacije, drenažu limfe, stimulaciju stvaranja kolagena i regeneraciju tkiva.

Zbog stimulacije stvaranja kolagena koža postaje elastičnija, a njezina čvrstoća vidljiva je već nakon nekoliko tretmana radijalnim udarnim valom.

Učinci radijalnog udarnog vala su:

  • smanjenje celulita
  • povećanje elasticiteta kože
  • poboljšanje cirkulacije krvi i limfe
  • stimulacija regeneracije tkiva
  • smanjenje napetosti mišića

Riješite se celulita pomoću anticelulitnog tretmana

Poliklinika Peharec učinkovito koristi radijalni udarni val u tretiranju i uklanjanju neželjenog celulita. Prepustite se stručnjacima, povećajte elasticitet kože i stimulirajte regeneraciju tkiva.

Celulit je u današnje vrijeme postao značajan problem u estetskoj medicini i motiv za razvoj učinkovitijih i dostupnijih metoda za njegovo suzbijanje. Opsežnost problema potvrđuje činjenica da se celulit javlja kod više od 85 % žena nakon puberteta. Celulit često utječe na smanjenje kvalitete života jer uzrokuje nezadovoljstvo i nedostatak samopouzdanja.

Kako tretman udarnim valom djeluje?

U pojedinom tretmanu uobičajeno se koristi više tisuća udaraca radijalnim udarnim valom. Tretman se prilagođava s obzirom na gradaciju celulita, veličinu regije zahvaćene celulitom i toleranciju. Radijalni udarni val u tretmanu celulita koristi se u kombinaciji s drugim tretmanima koji su idealna nadopuna. Tretman radijalnim udarnim valom ne stvara modrice (hematome).

Vrijeme trajanja tretmana

Tretman celulita radijalnim udarnim valom u kombinaciji s drugim tretmanima obično traje 90 minuta, što ovisi o regiji koja se tretira.

Za postizanje što boljih rezultata tretmana radijalnim udarnim valom, preporučuje se napraviti 6 – 10 tretmana tijekom 4 – 5 tjedana, ovisno o regiji i gradaciji celulita.

Iskustvo u primjeni radijalnog udarnog vala

Pri prvom posjetu procjenjuju se trenutačno stanje i gradacija celulita te se izrađuje individualni plan tretmana za ostvarenje željenih rezultata.

U Poliklinici Peharec radijalni udarni val primjenjuje se već više od 15 godina. Za postizanje najvećeg i dugotrajnog učinka tretmana naše je iskustvo pokazalo veliku važnost tjelesne aktivnosti (vježbanje), unosa dostatne količine vode i pravilne prehrane.

Kontraindikacije

  • bolesti koagulacije krvi i korištenje lijekova za koagulaciju
  • trudnoća
  • tumor
  • infekcija kože

Rezultati anticelulitnog tretmana

Nakon 10 tretmana postignuti rezultati ostaju nepromijenjeni i nakon 3 mjeseca od zadnjeg tretmana.

uklanjanje celulita

Uklonite celulit i vratite elasticitet koži

Smanjite neželjeni celulit i povećajte elasticitet kože pomoću najsuvremenije metode uklanjanja celulita. Vaša će vam koža biti zahvalna. Ova je metoda neinvazivna te se možete odmah vratiti dnevnim aktivnostima, a rezultati su vidljivi već nakon nekoliko tretmana.

Dokazalo istraživanje

Istraživanje iz 2019. godine pokazalo je značajan utjecaj radijalnog udarnog vala na smanjenje celulita, povećanje elasticiteta kože te povećanje kvalitete života povezane s celulitom. Važno je istaknuti da je pri istraživanju primijenjeno 10 tretmana te su postignuti rezultati ostali nepromijenjeni i nakon 3 mjeseca od zadnjeg tretmana.

30

Godina iskustva

5000

Pacijenata

50

Stručnjaka

1500

Terapija godišnje

Dogovorite pregled ili pošaljite upit