Najčešća pitanja

Preporučen mi je operativni zahvat na kralježnici. Da li vršite ortopetske zahvate?

Poliklinika Peharec koncipirana je kao klinika za manualnu medicinu i fizikalnu terapiju.  te se kao takva bavi konzervativnim metodama liječenja. Također pruža usluge rehabilitacije i u postoperativnim stanjima

Koje vrste dijagnostike nudite? Konkretno, da li je moguć ultrazvučni i rentgenološki pregled?

Poliklinika Peharec poseban naglasak stavlja na funkcionalnu dijagnostiku lokomotornog sustava koji je od suštinske važnosti za praćenje procesa rehabilitacije. Ultrazvuk, roentgen, CT, magnetna rezonanca dijagnostički su sutavi koji daju informacije o strukturalnim promjenama što izlazi iz okvira djelatnosti klinike.
Shvaćajući veliku važnost navedenih sustava redovito preporučujemo stručne centre s kojima imamo dugogodišnja pozitivna iskustva.

Djetetu mi je dijagnosticirana skolioza te je preporučeno liječenje korektivim vježbama. Da li je to moguće sprovesti u vašoj klinici?

Skolioza je čest problem u djece. Rano uočavanje i uključivanje u programe korektivnog vježbanja imaju veliku uspješnost liječenja. U klinici tome pridajemo veliku važnost te je kod nas moguće uključivanje u individualne i grupne programe vježbanja.

Cijena pregleda?

Cijena pregleda za djecu do 10 godina starosti iznosi 250,00 kuna, a za ostale pacijente 350,00 kuna.

Koliko ranije se moram naručiti za pregled?

Za pregled se naručite barem tjedan do deset dana ranije, a mi ćemo Vam obavezno ponuditi prvi slobodan termin.  

Kakvu saunu imate?

U sklopu Poliklinike nudimo Vam korištenje finske saune, bazena sa hidromasažom. Dođite i probajte!


Tvrtke / partneri

BTS Bioengineering: true technology for true life Movement technology 3D Traction tables Devices for medical, physiotherapy, rehabilitation, and aesthetic medicine Biomedical technologies Footwear Techniques Electronic equipments for physiotherapy and rehabilitation A Circle - Rehabilitation instruments Biodex - isokinetic testing and rehabilitation device